Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till frihet

Från avgrunden

hörs vrålen

från fjättrade själar,

slavar under sina egna laster och begär.

Jag klättrar uppåt,

lämnar allt bakom,

håller för öronen

för att inte ryckas med

i deras offersång.

Jag ser ett ljus där i fjärran

och klamrar mig fast

vid hoppet och tilliten

som för mig dit,

steg för steg.

Hjärtat bultar

av iver

och upprymdhet.

Jag är redo

för min segerdans,

över glödande eldar,

virvlande,

befriande.

Vill fylla mina lungor

med segerns nektar,

i ett helande andetag.

Snart, nu är det nära…

 

Jag är fri!




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-08 12:20



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja denna är värd många applåder minsann!
2016-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text om att lämna det gamla och bemöta det nya!
2016-06-10

    ej medlem längre
Så fin så!
2016-06-09

  Lars Hedlin
Oerhört bra och starkt!
2016-06-08

    ej medlem längre
Härlig passion!
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP