Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tími dauða

hösten över sommaren
över sommarens alla tillstånd
vintern över ängarna
över ängarnas alla

havet över vågorna
barnets förundran
livet såsom plågorna
som till vägens

besinningen den sanna
såsom höstens alla tårar
och som blicken så förkunnar
sanningen kom med våren
oh med vårens kalla k å r a r

dörren till det öppna sinnet
såsom sanningen
men när sanningen icke
oh som helvetet besvarar

hösten över sommaren
över sommarens alla tillstånd
vintern över ängarna
över ängarnas alla

tillit till stegen till molnen
tårar för tiden för livet
och vinterns varma fingrar
oh dem vi tar oss så för givet




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-08 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP