Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige: Ett PROBLEM?? Ta ANSVAR och GÖRA nåt... VA??


Den svenska tvångsförnekarmentaliteten.
Lägg av och håll på och klaga så förbannat.
Det är skönt att ha dom som bestämmer.
EMPATI!!?? Har inte JAG massor av empati??
Det där är helt enkelt inte mitt ANSVAR. 
Jag har nog upp med mitt. 
Lek och ploj och tramslandet Sverige.
Landet där folket aldrig blev Vuxet.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-06-08 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP