Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lägga band på mig själv, mina tankar och mitt sinne



Hon får hålla hårt i tyglarna
så att inte hästen skenar

Svårt att hejda det
som satts i galopp



Vill så mycket
vill ha allt - Här och Nu
Inget öppet köp och
absolut ingen bytesrätt



Så hon sitter kvar i sadeln
håller hårt som bara den

Inväntar tid för grönbetet
då tyglarna får slaka

Hoppas jag hinner dit
så att hon inte



Blir avkastad i farten











Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 517 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-08 22:31



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Vem är hästen? Känner igen mej, men det var du som skrev orden
2016-06-10

  Alexander Gustafsson
De är okej att ha tillförlit till andra människor också. Många är opålitliga, men långt ifrån alla :)
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa