Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En cancersjuk väninnas känslor och tankar vid livets slut


INTE ÄN...

Inte idag

Så mycket kvar att uträtta

Inte än

Solen blir starkare

För varje dag

Värmas av hans välvilliga strålar...

Inatt lyssnade jag på vinden

Han kommer att finnas kvar

I evighet




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-09 00:25



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Starkt berörande
fint och värdigt skrivet
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska