Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den omöjliga kärleken


Allt hon ville

Hon ville

Låna en regnbåge av dig

Innan markerna fryser till is

Innan svalorna flyr

Innan vågorna ebbar ut

Innan världen dör




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 349 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-09 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska