Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild


Paradoxen Taurus Infinitus

Gud finns i kraft av icke-existensen.
Därför kan hens existens varken bevisas eller motbevisas.

Det enda hen räds är Ockhams Raksalong.

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-09 07:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Gud må förlåta oss
vissa rader, men icke
dessa. Har väl humor
Som Diktaren!
:)

2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP