Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens magi


vinden går igenom gräset

lämnar inga spår

men draget känns

trädens grenar böjer sig

blommorna hukar

häktar sig fast

regnet drar in

sköljer över allt

åskan dundrar

blixtarna ljungar

naturen är en skådeplats

bjuder på magi

och efteråt

målas en regnbåge stilla fram

när solen kysser varje droppe regn








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-09 11:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
magisk text om en magisk natur. Finnemang
2016-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Naturlyrik på hög nivå!
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP