Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför finns orättvisa,
trots att vi är rätt visa?




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 487 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-08-18 15:53



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
SVEA RIKES LAG
STYR DÅ GÅR ALLT
FÖR FATTIG ÖVERSTYR!
2016-08-23

  lila fjäderblomman VIP
Mycket bra och tänkvärt!
2016-08-22

  KattenKin VIP
Mycket tänkvärt! Är det inte detta som kallas lyckat proverb? Tror nog att denna kvalificerar sig där. Snyggt!
2016-08-22

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skaldat!
2016-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
Vi behöver nog bättra oss...riktigt bra och tänkvärd aforism...
2016-08-19

  Ingrid Trolle
Ännu en fullpoängare. :)
2016-08-18

  walborg
Fyndigt både till innehåll och språk, som vanligt!
2016-08-18

  Petter Wingren
Bra ordlek med innehåll
2016-08-18

  Gunnel Eriksson VIP
Särskrivning ändrar ords betydelse.
Du ger ett bra exempel på detta.
2016-08-18

  överlevaren VIP
Mer vill ha mer oavsett begåvning....
Bra formulerat!
2016-08-18

  Maria Sundelin VIP
En bra fråga
2016-08-18

    ej medlem längre
Tänk vad ett mellanrum kan göra stor skillnad :)
2016-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Visheten drunknar i habegärets oändliga hav.
Det finns många orättvist behandlade som sitter på stranden, tittar ut över vattnet och tänker, varför!!!
2016-08-18

  Karina"Kia"
Stor stående APPLÅD!
Denna va ju väl uttänkt och fantastiskt bra!

Varför det fins orättvisa..fast vi är visa?!..Det handlar om makt,pengar och girighet!
Så ser ju världen ut..varför finns det svält 2016?
Varför finns det fattiga och rika?
Varför?!

Denna va kanonbra och ger även ett tänk!
Tack och Bra!
2016-08-18

  Per Drysén
Bra fråga, kanske är vi orätt visa?
2016-08-18

  Blomma-Stjärna VIP
fem stjärnor för denna ordvits med en frågeställning som pockar på svar ----- som det blir för svårt att ens försöka gå in på i en kommentar, haha!
2016-08-18

  Marja-Liisa Koski VIP
Eget hus är först
andra hus blir lätt att glömma!
ML
2016-08-18

  louisegirl
Ja det var en bra fråga, men kan vara att ibland fungerar inte det bakom pannbenet som det borde...
Bra rutet!
2016-08-18

  Anya VIP
Mycket bra ordvändning... förövrigt.
2016-08-18

  Anya VIP
Vi är nog inte så visa som vi tror...vi är rätt primitiva varelser som använder vår reptilhjärna...tänker jag.
2016-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det kan man verkligen fråga sig. Vi är tydligen inte tillräckligt visa, trots allt.
2016-08-18

    ej medlem längre
När visdomen blir egoistisk så blir den orättvis!
2016-08-18

    ej medlem längre
En ordkullerbytta av klass!
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck