Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svärtan som verkliggör


illuSION

Världen må vara en illusion, Gud likaså.

 

 

 

 

 

 

 

 

Men inte lidandet. Inte smärtan.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-09 18:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är ingen illusion. Vi kommunicerar varje dag.
Det innebär att alla intellektuellt högmodiga människor omyndigförklarar mig.
I couldn't care less.
Jesus är viktigare för mig än besserwissrar.
2016-06-09

  Bengt H VIP
En slags sionism att förnimma på det sättet.
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP