Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All us I on


Si Sy Fos

Balanserande på columbii ägg
sträckte jag mig efter
damoklessvärdet
för att hugga av
den gordiska knuten
innan jag åter lade mig ned
i den prokrustesbädd jag flytt från.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-09 19:10



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Vad betyder prokrustesbädd?
2016-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Damoklessvärdet!
Ett av mina favorituttryck.
Sedan har vi:
Pudelns kärna
Kardinalpunkten
Den springande punkten
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP