Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En osynlig darrning

Jag försökte
hämnas
men klumpen i mej
sjönk ner i benen
fick knäna att darra
våldsamt men osynligt
och när jag körde därifrån

förstod jag
att jag hade förlorat
något
jag hade förlorat honom
och behållit
en osynlig darrning




Fri vers av Carpen
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-09 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carpen
Carpen