Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext


Borttappad Blues

Jag skrev en gång en sång, men jag vet inte var den är.
Jag tror mig kanske minnas att den låter som den här.
Men kanske är den borta föralltid nu,
jag saknar den ibland så hela hjärtat går tu.
Allting som jag äger, det tycks jag ju tappa bort -
jag slösar bort min livstid på att alltid sakna nåt.

Jag tappar mina nycklar, mina skor och mitt förstånd,
går vilsen genom livet som en skolös vagabond,
och jag har ingen karta som leder mig hem -
jag letar efter stigarna och väljer bland dem.
Allting som jag äger det tycks jag ju tappa bort -
jag slösar bort min livstid på att alltid sakna nåt.

Jag tappade min vilja då när livet gick i kras
och drömmarna om kärlek blev ett misslyckat kalas.
Det känns som att hjärtat värker varenda minut.
Jag håller andan under vattnet sedan allting tog slut.
Allting som jag äger det tycks jag ju tappa bort -
jag slösar bort min livstid på att alltid sakna nåt.




Bunden vers (Rim) av Isabelle Kongshaug
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-09 23:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
mycket bra sammansatt
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Isabelle Kongshaug
Isabelle Kongshaug