Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt jävla svin

Kan ännu känna dina händer runt min hals,
Hårt kramande,
Minns inte mina tankar,
Det enda jag minns är paniken,
Paniken över att inte ha någon kontroll,
Inte kunna ta sig loss,
Svartnar för ögonen mer och mer,
När syrebristen sakta men säkert kommer.

Minns dina ögon,
De gnistrade som om du njöt,
Njöt av att plåga någon på det sättet,
Visa din makt,
Samtidigt som du våldförde dig på mig.

Jag litade på dig,
Du utnyttjade det,
Krossade mig både fysiskt och psykiskt,
På ett sätt som jag aldrig varit med om innan.

Nu i efterhand,
Önskar jag ibland att du bara kunde ha dödat mig istället,
Vilket verkade vara meningen när du ströp mig,
För att fortfarande leva,
Totalt krossad efter det som hänt,
Helt tom inombords,
Allt som en gång var jag,
Det tog du ifrån mig,
Och det jag alltid kommer minnas är dina ögon när du tittade mig rakt i ögonen och såg min smärta,
Men fortsatte tills jag dog inombords..




Fri vers av ThatsNotMe
Läst 737 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-09 23:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
den som borde dödas är så absolut inte du, detta svin från helvete är ej värd sitt liv

ytterst stark text, gripande, välskrivet i sin infångning
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

ThatsNotMe
ThatsNotMe