Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De stora manipulerande förförarna med psykopatiska drag


Religioner


Du lära
från fjärran


Du gåtfulla tro
med poetiskt klang

Svår att förstå
för de flesta

Ömsint bejakande
alla de sina

Exkluderande
alla de vilka litar
på eget förstånd
på egen erfarenhet

Hur ska världen
se ut om ondskan vinner?

Om det nu finns ett Allah/Gud/Jehova
så är det inte det som har makten!

Det är ju bara att se sig omkring!






Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-09 23:21



Bookmark and Share


  aol
Bra skaldat så är det ju.
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST