Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Jag tvättade rostiga minnen, min vardag…


Mänskligheten: Ägget tills ruttet.

 

 

- Tvättar rost från gamla nederlag, men inte med tårar, som förr,nu  blivit till istappar i mitten till midisomar, men med tätt regn, välbefinnande isiga sommar droppar med ismer av tidig höst.

 Grönt gräs hemifrån med trådar av den sorten konkurrerar silke var torkade, förvandlades till en sandig mark med plast stolar och bänkar huller om buller. Här och där kastades alt eftersom efter föreveckan storm.

Glider mot mitt hus i vändas krökning, trappor bekläda i pappers arbetsbörda. klädd hur klagomål berömda, källare blockskala stor i arbetsdokument där en månad – ett år till…

Det tar en hel del för att bygga en asfalterad tjära trevlig berättade jag genom tankar.  Ett samtal om samexistens, kallar det i varje öra går vid nedslaget. Jag tror inte att dessa människor aldrig älskat mer än mig, själv…

Adjö mina ådror oväntade mörker så tätt även sensor ljus lyser bara uppfattningen av denna mina som jag tror att jag behöver en smed att slå i levande eld pulserar möten.    Jag hade en känsla av stor glädje, jag hittade när jag gick som till en kyrkogård avslöjade de begravda hjärtan men jag lärde mig tidigt att ingen kommer att bli torterad mer än han skriver, om du inte skriver på med sin egen hand, men bara dem som fortfarande minns och behärskar handstil.

Dagens trend förnya och modernisera kommunikativ med allt förtvinat, inte många minns hans handstil. I händer och hälsning blev en kontroversiell fråga om personlig hyggenas med skarpare pervers. Hur många år har gått sedan stannade tiden i stället för kärlek aldrig talat att sätta i mina händer en ormens livlina och åter drar sträcka.

Jag tror inte längre på någonting,

Till återvändning Sierska från gatans hörna vill gissa mig väl, jag rekommenderar att studera om arbete för en mobil socialarbetare som hon är, Hon var 38 år gammal men ser ut som en ung kvinna under 25 år. Hon levde i glädje som hennes barn är i skolan men inte på rumänska i Skandinavien men det förtöjd någonstans långt från hennes själ, här hon är bara barken enda i fysiskt tillstånd men inte respekterad arbetstillstånd.

Betala skulder hade varit tvungna avstå från rätten till sin kropp som personlig egendom.

Och åter i mina tankar återspeglar en infusions av ismer: om vad som skiljer en dam anlitade av en finansiell SSSs uppsättning upp, av en framstående tigrinna med förstenade tårar till stjärnor,

Var sina ögon av Virgins raps(våldtäkter) på mänsligheten!
Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-10 09:55Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP