Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motljus.

Ser du
himlen är blå
tonar i vitt mot horisonten
skogen är svart i motljuset
ta ett kort
fort
med ditt hjärta

© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 423 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-10 10:14



Bookmark and Share


    Fredrika Grundström
vilken fin dikt!
2017-01-14

  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt att njuta av ögonblicken...underbar dikt...
2016-06-12

  prinscess VIP
Så vackert,förtrollande
2016-06-10

    ej medlem längre
Bra skrivet
2016-06-10

  Karina"Kia"
Att se det vackra och känslan lägger sig vackert i hjärtat .

Öm och vackert skaldat!
2016-06-10

    ej medlem längre
Stämningsfulla ord som målar både känslor och bilder i själen.
2016-06-10

  Ljusletaren
Ibland kan inte ens kameran få fram det fina som man känner och ser. Bra ordat om det/ kram
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.