Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet hur svårt det är






Vet hur svårt det är att le
när det gör ont

vet hur svårt det är
när man är skör och svag

försöker tänka på det
när jag möter någon som ser sur ut

har ingen aning om
vad personen kämpar med




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2016-06-10 11:46



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
så är det. vi kämpar alla med något.
en text som skulle finnas på dörren i många personalrum.
2016-06-14

  Eva Helene VIP
Mycket klokt och insiktsfullt!
2016-06-14

  Lars Hedlin
Kramar om dig.....
2016-06-13

  Valter Örn VIP
Om du möter en medmänniska som förlorat sitt leende; ge henne ditt !
2016-06-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ett litet leende kan göra underverk...fint skrivet...
2016-06-12

  lila fjäderblomman VIP
Du är så klok så man blir glad! Vi behöver fler av dig Marita!!
2016-06-11

  Blomma-Stjärna VIP
milda ord från din penna - att vi kan välja att möta "en sur en" med medkänsla
2016-06-10

  M.Eta
Det är lätt att döma. Alla kan inte vara glada jämt! Bra
2016-06-10

  ULJO
Stora ord. Vi vet ju inget om människan vi möter. Vi vet inget om vad han / hon gått igenom eller går igenom i nuet.
2016-06-10

  Rise Little One
Orden från ett gott hjärta och en omtänksam penna!
2016-06-10

    ej medlem längre
Alltid kloka ord du förmedlar!
Du har så rätt, det finns alltid en orsak bakom människors beteende.
2016-06-10

    Peter Söderqvist
Fint skrivet, det blir så tydligt att vi inte vet.
2016-06-10

  louisegirl
Så klokt och bra förmedlat
2016-06-10

    Dan Myrbeck
Det är ruskigt att vi känner omgivningens "krav" att le
i alla lägen...
2016-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
En klok och bra insikt! Man vet aldrig vad en människa bär på.
2016-06-10

    ej medlem längre
Underbara du - vilken klokhet som bor i dig.
2016-06-10

  Anya VIP
Klokt! Nää vad vet man egentligen??? Det gäller att ha en ödmjuk inställning till sin omgivning. Bra exempel.
2016-06-10

  aol
Så sant klokt skrivet,
2016-06-10

  Gunnel Eriksson VIP
Klok insikt.
2016-06-10

  Respons VIP
Kloka tankar!
2016-06-10

  Öknens Ros VIP
Nej, man vet inte vad den människan bär inom sig.
2016-06-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
jag tittar här svårt det vara svensk, friser av ilska.


https://www.youtube.com/watch?v=0FG94ZNv58M

2016-06-10

  Ninananonia VIP
Vackert skrivet :)
2016-06-10

  Marianne Räf
Fin medkänsla.
2016-06-10

  StinaJ VIP
Omtänksamma ord som leder till eftertanke.
2016-06-10

  Karina"Kia"
Kloktänkt och som bara du kan,sätta ord på sånt man inte riktigt tänkt så!
Bravo!
2016-06-10

  Niliboy
Ja, så är det!
2016-06-10

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
Kramar
2016-06-10

  överlevaren VIP
Så sant, klokt!
2016-06-10

  Per "Läsaren" Sörqvist
Bra inställning tycker jag.
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP