Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tids Tro


I skapandet balans, skapandes även i sinnet när kroppen är i ro

I skapandet finner jag mig även då fingrar är stilla

I frid

Allt har sin tid i fram-tid-s’tro;




Fri vers av Thurizas
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-10 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thurizas
Thurizas