Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny era - Första historien.

Läsa allting från början. Allt om vetenskap, måste betyda, vad det låter!
Hoppas jag inte missade första numret, då får jag panik.
Panik, över att inte ha varit med, ifrån början.
Det är en ny era!




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger
Publicerad 2016-06-10 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim