Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindens spel i vinden

Lindens spel i valvet innan himlen
Änglarna dyker i lövsalen och sjunger med i melodin
Grenarna dansar sakta till tonerna i den lena sommarvinden
Sommarblomster leker på eviga bäddar
På gårdsplanen framför själens vilosal råder frid




Fri vers av Pretty Poet
Läst 329 gånger
Publicerad 2016-06-10 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pretty Poet
Pretty Poet