Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tacksamhet


Hyllad vare de gamla

För de gamla
för de som gett oss föda på borden

De som fått oss att växa upp
fostrat oss och lärt oss vett o ting

Hyllad vare dem
Hyllad och all respekt för de äldre

De kloka ord de fortfarande ger
när de ej nu orkar mer
då är det dags för vår tur att kämpa att de ska få så bra som möjligt




Fri vers av Lars Bertilsson
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-10 14:42



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Och vi ska kämpa för dem till sista blodsdroppen!!
2020-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text att bära med sig i vardagen!
2016-06-10

    ej medlem längre
Vad skönt när man kan skriva så från hjärtat. Då har man säkert väldigt mycket att vara tacksam över.
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bertilsson
Lars Bertilsson