Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dansar med någon

jag fryser

det finns något levande
bevarat i min kropp

Ihoprullat
beige päls
som en hasselmus i dvala

det är vinter
frost på hustaken
som är svarta av sot
från kolet i kaminerna

vinter i mej
men sommar i allt annat
och vi kan inte mötas
bara nästan
nudda varandra

Du andas på mej
och skägget på min kind är lika vitt
som det ensamma molnet
på dina himmelsblå ögon

så dansar du
fast jag ligger där
så dansar någon med dej
fast jag ligger där
så dansar du med någon
fast jag ligger där

i snön

och fryser




Fri vers av Carpen
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-10 19:35



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Wow...jag gillar den...ditt sätt att skriva...rytmen och allt!! ...härlig att läsa dig...jag ska återkomma till dig min vän...tack !!
2016-10-29

  Arne Ugglemosse
elegant och dramatiskt formulerat, bra!
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Carpen
Carpen