Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter många år

Deras stridsyxor är begravda

Deras tigrar är tama

De smeker varandra med ord

Ord är ofarliga

Står mitt emot varandra

Oförmögna att passera avståndet

Dessa få centimeter

Står och väntar på under

Tecken från himlen

Gud som vrider tiden tillbaka

Men inget händer

Och de går hem till sina ensamheter




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 408 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-10 19:48



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
"Och de går hem till sina ensamheter" mycket fina rader.
2016-07-13

    ej medlem längre
Ljuset i tunneln visar vägen hemåt igen.
Och längtan. Osedda gräver gropar längs vägen. Hoppas...
2016-06-13

    Peter Söderqvist
Efter striden, ännu långt till försoning?
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska