Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbrukarmentalitet

Vi behöver kickar

Vi vill förbli vackra som törnrosor

Bara för att stå ut med livet

Bara för att hosta upp gråten

 

Dags att välja en ny väg

För nu sover vi på brottsplatsen

Det är så mycket som aldrig har sagts

För att bevara intrycket av vi är oskyldiga

 

Det är så långt tillbaka nu

Som allt spårade ur för oss

Sagorna har tagit slut

I medmissbrukarnas hus

 

På jakt efter ännu en vit lögn

Ännu en dag som vi blundar

Tro mig när jag säger det

Vi går i graven med vad vi vet




Fri vers av Arvast
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-10 19:52



Bookmark and Share


  Märta Kajsa Nyholm
Mycket bra! Vartenda ord känns.
2016-06-10

  Ananas
Starkt skrivet!
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast