Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett jävla leende - skapat av Majsens Fält



Men slå mig i huvudet med ett spett
så att innanmätet penetreras rejält!

¿
¿
¿
¿


Hon sitter bara och ler

Känns så konstigt
får ont i munnens muskulatur


Högst otränad
Högst stört!


Så mitt lilla tingest
slå utihjäl detta
innan det är försent!



Kill the Rabbid Bunny
before it makes you Rabbid





Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-10 22:26



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Majs är ibland najs. Slutet är en hit, vilken formuleringskonst
2016-06-11

  Alexander Gustafsson
Alltså samtidigt som den är rätt så mörk. Så är den liksom rolig också. Så man förstår att det finns mer bakom orden. Men man kan inte hjälpa att dra på mungiporna lite. Speciellt i slutet :)
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa