Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

•Jag längtar till Amerika bara för en dag.

  • Jag längtar till Amerika bara för en dag, en dag då som lite flicka lämnades på ett sjukhus, först flyger jag med en lokal avisan  (sjukhus plan) över röda rockiga berg, det var gull som en fluga med få platser och kunde inte tar mer en 100 km i hastighet man kunde se fauna och djur.
  • Taxi var också gulla när jag var lite.

Sedan kommer jag ihåg bara ordet ska flyga Concord fågel och alt blir mörk beck framför mig, när jag vaknar till medvetenhet i realtid fick se bara en bit av himmeln och många fönster framför mig, jag uppfattade får gå och öppna, så nära intill var husen till varandra, sköterskan hade stor problem med mig jag glodde hela dagarna genom fönster grind bland stora sky skrapor i höga hus som var ett sjukhus i New York fick jag veta sedan.

Behandlingen krävde utflykter till frisk luft länder och vackra länder med termala bad stationer och goda religiösa människor som var Transsylvanien i rumänska Land, fick jag förklaring förberdelser talades för mig i en bildlig saga, som förblir även idag detsamma.

Jag skulle få grå förkläde klänning, enligt mormor och då gråter jag i spasmer och får ha då som alla andra barn fin klänning som prinssessor, min första klänning skaffades av sömmerskorna systrana Lolla och Nina, moderna som såg ut som smala suffragetter, sedan bara kom på rullade band bonde nationella dräkter kvinnor hemlig ser på mig.

Tre år senare jag fick en silver blå mönstrad textil med blommor från Amerika men då fick jag välja antigen vill återvända eller tar emot plagget och de får sy till en fin klänning med kort volang Jag valde textil plagget i min längta efter, renhet och alt som är vacker.

Senare i livet ser jag på en dokumenter, bäddsoffa i vita huset från den epok, var det samman som resten av min klänning och då alla pusselbitar faller på plats och varför måste jag då klippa  denna metervara plagg?

Livet med dessa dagmammor och natt mammor har ingen historisk betydelse mer en stor tacksamhet och vila i frid hälsning jag vill ge.

Senare i livet ödet ville någonting annat till nordiska friska vindar, nya människor som glömmer sig i mintblad av bekymmer…

Nu är vi här innanför förbluffande fruktade det som trodde är hjärnspöke blev  en pocka på fakta, medan rika dragit på tiden bygga till sig svenska kolonier i Amerika Spanska kusten, resa till...

Jag googlade nu 2016-06-11 09:08 och konstaterar att Den Concorde fågel som levde i människors fantasi, en överljudsflygplan  flög för första gången år 1969 klassat passagerartrafik, och det berättelser är ett par år innan 1960,då betydde att Concord har flugit i presidenteden personliga Projects fas redan innan för USA regering.




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2016-06-10 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP