Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frankrike - Rumänien 2-1 i grupp A på Euro 2016, informerar

 

Rumänarna kör som  galningar genom hål på marken, Med blodiga ögonbryn och gnaga knytnävarna. Illusionen att det finns 12 spelare med en avundsvärd fysik, Färgrik liv och kommer att se det genom kontraster.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2016-06-11 10:28



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja rumäner springer för mycket lämnade luft under vingar öppenhet, i minut 89 Frankrike förkännar inte vina.
Anglia- Rusia ikväll Våldsamma sammandrabbningar mellan anhängare på Marseille, engelska och ryska och Poliser. Brittiska rasistiska kommentarer till Frankrike adress.
Under tiden vad skrovlig med polisen,
Engelska supportrar skanderade: "gå skit, Europa, rösta på exit!

2016-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP