Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjord 6/5-2006. Hemskt var det när jag fick veta och än idag tänker jag på det..


Till minne av dig

Jag kände inte dig så bra, men jag hade träffat dig några gånger.
Natten till din födelsedag tog du en överdos.
Det var ett år sedan idag.
Jag tänker ibland på dig och vad jag kunde ha gjort.
Fast kunde jag gjort något?
Du ville kanske dö så att du slapp lida.
När jag tänker på dig är jag nära till tårar och jag hoppas verkligen att du har det bra på andra sidan.




Fri vers av Cicki
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-05-07 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki