Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön till herren

Helige ande, till dig jag ber
alla dagars stigar utan slut,
vedermödans nöd och ande
över tårarnas stund och döden
bränd till stoft i vår
människohamn
mot förlåtelsen, breder jag än ur
döden i bön min famn.




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Folke Folkesson
Läst 330 gånger
Publicerad 2016-06-11 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Folke Folkesson
Ulf Folke Folkesson