Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen

Jag viskar ditt namn i mitt hjärta när jag andas




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-12 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP