Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

famn

Du gömmer mig som en kanin under hasselbuskarna
gräset följer solen
viftar i topparna full av beundran

vad minns vi när vintern kommer
smörblommor och ankungarna i parad mellan träden?

Björkarna speglar sig i älven
bilden sjunker i det kalla vattnet
darrar fint i strömmarna




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-14 20:50



Bookmark and Share


  ULJO
Oh så fint
2016-06-15

  Respons VIP
Minner om hur förgänglig den här försommargrönskan är. Bra!
2016-06-15

    ej medlem längre
tänker att man minns Framtiden
som en karneval+
2016-06-15

  Marita Ohlquist VIP
När det är mörkt och kallt på vintern då minns vi och har gott om tid att tänka på allt det fina som hände på sommaren.
2016-06-15

  KattenKin VIP
Mysig text, ja vad minns vi, dina tre sista rader kommer sitta som ett av mina sommarminnen iallafall - jättefina!
2016-06-14

  i af apa
ja vad minns man
till sist?
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP