Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturligt Urval!

Två sätt; Att uppmärksamma några saker.
Det andra sättet; Att uppmärksamma allt, "du är en svamp" Du suger upp informationen. Inte tv- vän. Boknörden. Dina problem må falla. Du har hittat kläder, du kan ha, på en dejt.

Det andra sättet blev till för att en människa måste även utleva, det tråkiga. Och i det tråkiga, finna glädjen, Lyckan. Senast igår sade jag mig vara lycklig! Det var längesedan jag var lycklig, även om jag lett mycket mot världen, omvärlden.
Dagboken må mig troget följa, det är naturligt!
Och att sammanfatta sina dikter, i en volym, och övriga känslor, skriva i en treårs-dagbok.




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-12 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim