Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BETALA

Kyrkan Jesu Kristi Kyrka, har ett krav, på sina medlemmar, att de ska betala Tio Procent av sin inkomst. Allt enligt "Sitt Samvetes bjudan". Om man inte betalar, tar man Pengar ifrån Gud, man blir straffad för detta , i dödens rike. Ett av många. Dödens Riken...
Enligt Jehovas Vittnen...
Men man betalar vad man vill, till Jehovas Vittnen. Gud, älskar, en Glad Givare( ) Enligt dem båda.




Bunden vers av Mim
Läst 170 gånger
Publicerad 2016-06-12 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim