Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag bara avundsjuk eller enbart i behov av en stor hatt?


att skapa en modern poet

att bli en populärpoet av idag
verkar bestå utav tre steg

för det första
betitla dig själv poet
i allehanda sammanhang

(trots att ingen annan någonsin benämnt dig som en sådan)

för det andra
använd diverse \.-skiljetecken-./,
s ä r s k r i v n i n g a r och stafvfel
helt slumpvis

(i brist på kunskap om all ”rim” (((rytm))) och reson)

för det tredje
införskaffa en ändamålsenlig hatt
som står i
harmonisk PROPORTION
till de tankar
ditt eget ego
hyser om sig självt

Voilà!

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-12 19:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag för min del uppfattade inte det du skrivit som kritik mot Öijer.
2016-06-12

  Hermonius
Min poäng var ej att rikta denna dikt mot Öijer. Även jag finner honom underhållande och han har även skrivit ett och annat som fallit mig i smaken. Fotot var mer tänkt att ge en rolig illustration av den sista delen av det jag skrivit.

/Hermonius
2016-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Öijer förnöjer. Och röjer.
2016-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Eftersom så många blir provocerade av att jag kallar mig som poet så fortsätter jag med det. Det skulle jag givetvis ha fortsatt med ändå. Men detta med att folk avskyr det hela är en uppfriskande bonus.
Dessutom föredrar jag att vara en omodern poet.
2016-06-12

    ej medlem längre
öijer är bra rolig. men har gjort en o annan bra bok. bäst tycker jag "spelarens sten" var.
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius