Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Camping i parken

 

Allt
det kvittrande fina
då tältet stängdes inifrån
Övergick blixtsnabbt till
ett stenhårt skamgrepp
Likt ömsat ormskinn
ringlade du avsides
Smågrus i ögonen
svider intensivt
Rycker i kinden
roffar min tid
Hjärtat är på
men av
sten
i

 




Fri vers (Fri form) av Zingo
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-12 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zingo
Zingo