Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar-rus


Sommarvindar,
lekande
smekande

lockar min lock
dansar i kjolen den fina

solen som bränner
sandalen som klämmer
allt är en ryselig pina

Men vad gör väl det
jag är somrig och brun
hälsan den skiner som solen

hamocken vyssar mig stilla
ger mig sin lisa för dagen
himlen är blå som förgät-mig-ej
känner mig helt betagen.








Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 822 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-12 23:25



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skön böljande taktkänsla.
Bra ordval.

Glad sommar! TBG.
2016-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla du beskriver...
2016-06-18

  Ninananonia VIP
Vackert…sommar-rus..
2016-06-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Denna lysande fina
text den glömmer
man ej den sparas
för alltid hos mej!
****************
2016-06-15

  mare VIP
Ljuvliga frihet
härligt! ;)
2016-06-15

  Linda CH VIP
Härlig!
2016-06-14

    Birgersdotter VIP
Fin och somrig text!
2016-06-13

  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text!
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP