Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovissa önskningar

Återigen
jag rör mig bland det ovissa
blandar äventyrslystnad
med sorg och uppgivenhet

tungt slår hjärtat

av önskningar ouppnådda
smeker jag djuret
som till svar
biter mig i handen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-14 23:52



Bookmark and Share


  inka
Tycker om. Känner igen. Känner...
2016-06-18

  Anya VIP
Jaa rör vi oss inte alla bland det ovissa...tänker jag när jag läser. Intressant slut med djuret som biter diktarjaget i handen....kanske beror det på de ouppnådda önskningarna?
2016-06-16

    ej medlem längre
En mycket fin och välskriven dikt där allting tycks bära upp det andra. Gillas mycket!
2016-06-15

  Nanna X
Oväntad upplösning, lurigt djur...
2016-06-15

  Karina"Kia"
Svårmod och en känsla att ge sig in i villospår!


2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP