Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade bilden på min dator :)


Are you truly alive?

Cast the first one in let him be the last in line

Let the true pleasure of pain begin its hurting

 

Take a breath and feel the scent of the living

Beonde the borders of life between the land of the dammed

 

Crush the smell of humanity and join the land of freedom

If you think about it are you truly alive?

 

Copywrite Lars Hedlin (©)  2016-06-13




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 322 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-06-13 11:26



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm..det tror jag :)
2016-06-29

    ej medlem längre
En stor tänkares rader!
2016-06-15

  lila fjäderblomman VIP
Att leva med passion oavsett det svåra eller smärtsamma. Att höja sig över egot mot något större..friheten!
2016-06-14

  Karina"Kia"
I denna dikt ser jag en flykt från ett land och mot frihet.
Både smärta och att man verkligen lever!

Fint skrivet med svårmod i dikten.
2016-06-14

  Ninananonia VIP
Fint… :)
2016-06-13

  Blomma-Stjärna VIP
ja, vad är sanning - vad är illusion - poeten vågar gå nära svåra frågor om lidande och frihet!
2016-06-13

  StinaJ VIP
En text som väcker funderingar
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin