Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevlighetsnivå

Vilken mission har drömmar? Jag hade en trevlig dröm inatt, var det ett sätt, att säga åt mig, att stanna i drömvärlden? Eller ett sätt, att säga till mig, att gå upp. För genom drömmen, kunde inte vara trevligare, den hade nått sin trevlighetsnivå?




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger
Publicerad 2016-06-13 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim