Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12.06.2016 Söndag.


Sommarens suck

 

Årstidens seanser bjuder upp till dans - bland ölande gubbar och lekande barn – med solljusa tankar vid vattenbrynet och stillsamma vindar. Än en gång är vintermörkret övervunnet.
Där, jag ser ett moln i fjärran.
Varmt välkommen min sommar. Ännu en tid med livsglädje och längtan som förverkligas. Även i det hårdaste ovädret nalkas vi den varma omsorgen av en fallen gren. Så kan vi åter se rönnen vid vår välsignelses barndom, eller för alltid förneka barnasinnets rovor.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 512 gånger
Publicerad 2016-06-13 12:19



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En fin sommardikt där jag ändå mellan raderna tycker mig ana en framtidsoro, en oro för kommande (års)tider som grumlar sommarglädjen lite!
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP