Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decembertävling


Natt i blomsteräng

 

Utanför fönstret tar dagen slut
snart är det dags att sova
Skymningen kommer idag som förut
det kan jag dig säkert lova

Kryper djupt ner i min mjuka säng
där det är varmt och skönt
I fantasin min egen blomsteräng
utav lila, rosa vitt och grönt.

Jag andas med lugna andetag
och ser bilder av blommor i lila
Tillåter mig att känna mig svag
och låter kroppen gå till vila

 

(Copyright © Christin Lederman)




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-13 12:40



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt skrivet med fina rim
2016-06-13

  Arne Ugglemosse
Trygg vaggvers och snyggt formaterad
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP