Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av alla de som dukat under för politisk. liksom religiös fundamentalism.


M A R T Y R E N

kulor sända av gud
borrar igenom
de otrognas
hjärtan

i en fanatisk explosion
tror han sig sedan
äntra sitt
paradis

b l i n d t r o g e n

förväntansfull

bedragen




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-13 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius