Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstverk angående ett personligt plan

SKRIFT. Reflektioner av dagen. TID ÖVER SKRIFT. Juni förra året ungefär. HUR KOM DET SIG? Att inte ha för mycket i huvudet, att mina tankar, är värda, lika mycket som andras. SÅ LÅNGT TÄNKTE INTE JAG, ANNAN ALTERNATIV LÖSNING. ALLA ÄR VÄRDA LIKA MYCKET.PAPPER OCH PENNA. DATOR ELLER PAPPER. JOBB? Stödord vid datorn. Jobbar inte. STÖDORD SMART. DET GÖR INGET.VILKET JOBB? Bibelcitat, att söka, att finna.HAN VAR MED, PÅ BIBELCITATET. DAGEN VARIT. TYCKER DU OM, ATT VARA UTE I NATUREN? Ångest, bra dag, med bror, syskonbarn. Tycker om, att vara i naturen. STOR KRAM, GULLIGHETSUTTRYCK. GEMENSAMT NATUREN. SMILEY. BÄR OCH SVAMPPLOCKARE? Tack för kramen.Syskonbarn är Sexton månader. Plockar inte bär och svamp, promenerar mest. VAR SÅ LITE SÅ. DET ÄR INTE GAMMALT. SMILEY. TYCKER DU OM BARN? GEMENSAMT PROMENAD I SKOGEN. IGÅR FYLLDE JAG ÅR. SMILEY. 15/4. SKA FIRA LITE MED FAMILJEN IDAG. SMILEY. HELGPLANER? Jag tycker om barn. Tycker du om barn? Grattis i efterskott. Vem består din familj av? Det blir väl en cykelrunda till helgen. JA JAG TYCKER OM BARN VILL HA EGNA BARN I FRAMTIDEN OCKSÅ. BARNFÖRFRÅGAN? TACK SÅ MYCKET. SMILEY.




Bunden vers av Mim
Läst 228 gånger
Publicerad 2016-06-13 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim