Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Varmt och trångt

Lilla hunden tätt intill är gott för både kropp och själ
Det värmer fint kan jag lova
Någon som alltid bryr sig om mitt ve och väl
Gör det lätt för mig att sova

Men ibland vill även två tonåriga döttrar sova där
Då blir det varmt och trångt kan jag lova
Men oftast är det ett kärt besvär
De är alla tre en gudagåva




Bunden vers av Terapipoeten
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-13 20:36



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten