Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillsam ångest

Lyssnar på stilla andetag
men finner ingen stillhet i ljudet
En lugn yta bedrar alltid
Under fasaden
finns djupa avgrunden
Den växer sig djupare för varje andetag
Hjärtat slår hårt, hårdare än mig
Snart slår det sönder allting
Allt spricker, ut kommer mörkret.

Stilla andetag i mörkret
Räknar, undrar
Är sista andetaget nästa?




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-13 22:31



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Det är bara hjärtslaget som precis slagit som du kan ta för givet.
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson