Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I spåren av det ökande intresset.


Valediction.

 

 

*Runorna var det ursprungliga germanska skriftspråket före Kristus, då som nu folk med perversa makabra böjelser typ nazi finner hemlig språk glädje av att leka med och rista i människans kropp och själar, stök och anarki.  

Denna appellation, mina texter som fångad känslan om en märkt person i vilket ristades sjukliga energier, som i en gravsten förstörde hela poesin… jag befan mig här i poet huset, när gav oss onda tider och vilja för demontering av hela etablissemangen.

Eller som man säger på folkets språk, ”Eng. Hug(Krama) Skjuter i benet och då tvingar på springa!” då bara det, Det går inte, allt kraft och lojalitet blivit bort sköljd. Med is kalla korar förvararen de lyckades splittra på oss som Internet användare.

 

Trevlig sommar, naturen är trogen vän.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-14 08:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tur att datorer finns, annars högge vi i sten än idag,.
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP