Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla reda på

Jag får inte lägga nycklarna på bordet. Det betyder otur, för dig.
Var ska jag då göra av nycklarna?
Hänga dem runt halsen, som ett nyckelbarn?
Det kan jag inte, har inget snöre.
Jag håller dem i handen, känner deras tyngd.




Bunden vers av Mim
Läst 204 gånger
Publicerad 2016-06-14 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim