Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att komma ifrån sin skapelse.


Fruktbar dikt

Jag kan inte komma ifrån, att jag är poet. Är det någon annan som vet?
Som Camilla Läckberg, sade, hon förevisade sin bebisfria tid, i Spanien, med att hon inte tycker om småbarnstiden, och därför behövde tid, ifrån Sin, och Simon Skiölds Polly. Så tror jag sanna poeter, känner också angående dikten. Som första småbarnstiden.




Bunden vers av Mim
Läst 139 gånger
Publicerad 2016-06-14 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim