Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sköna familj som en gång var

Problemet med den nutida människan

är att man har för många värderingar

och åsikter som tynger ner i ett förhållande

En människa bör vara som en växt

och leva och tänka rent organiskt

Jag tror att många människor

i en tidigare generation levde så

Mannen gick till sitt arbete

som gav levebröd till familjen

Kvinnan skötte hushållet och barnen

Barnen kom till utan konstigheter

En man var en man och en kvinna var en kvinna

Man behövde inte göra sig till

Sexakten kom till i ömhet och kärlek

för varandra

Föräldrarna manade barnen

att ta hand om varandra

och att hjälpa en förälder

som behövde stöttas

om någon blivit sjuk




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-14 11:00



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Det finns alltid människor som njuter av att hitta avarter av allt !
2016-06-14

    ej medlem längre
innan 1965 vart det tillåtet med våldtäkt inom äktenskapet...
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP